10 Mart 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e14:

T.A.H.I.T.I.

--- spoiler ---

.önceki bölüm günahlarını almışım. skye'i hemen öldürmemeleri planlar dahilinde imiş. kahin karnından falan mı vur dedi bilmiyorum ama vurmaları şu tahiti yerine götürüp düzeltmelerini sağlamak için bir planmış. kahin bizim ac'ye ne olduğunu göremediği için böyle bir yola başvurmuş.

.eh fena toparlama olmadı. skye'in ölmeyeceğini biliyorduk. kurtarılması pek zor oldu ve ac de bu mekanda kendine yapılanları görmüş oldu. şimdi elemanı misafir odası dedikleri yerde ölü halde tuttukları için mi kafayı yemiş? çektiği ızdrap neymiş, neden kaynaklanıyormuş ben tam anlamadım ama skye çekmeden kurtuldu diye sevindiydi. tabi hayalet görmüş edası pek geçmediydi ya bakalım bir şey çıkartacaklar mı buradan.

.aksiyonlu sahneler biraz sıkıntılıydı. patlamadan uçağa kaçışı falan aceleye getirmişler. pek zorlamışlar yani, gerisi de fena değildi. bunların uçakları üzerine uçak kenetlenmesi falan güzel de abartı tabi. adamların örgütünde para çok herhalde.

.ha bir de bu iyileştiren yerde parola istanbul'da seyahat nasıldı gibi bir şey idi. parola ile bile olsa istanbul muhabbeti yapmaları hoş. çok etkilemişiz çok hehe.

--- spoiler ---