10 Mart 2014

the tomorrow people s01e05:

All Tomorrow's Parties

--- spoiler ---

.amcası bunu baskın mekanına neden getirdi ben anlamadım o kısmı. bunun beynini okuyan tip kimdir nedir? bir şeyler öğrendi mi? oralar da gizli kapaklı kaldı. hadi hepsini geçtim bu eleman yıkılmış şekilde gelip en iyi arkadaş niye kendini açıkladı? protokollerin en mühimiydi herhalde, sırrını açıklaması kızın güvenliğini tehlikeye atmayacak mı? zaten şüpheleniyordu, zaten tehlikedeydi falan denemez herhalde.

.durduk yere elemanların canı sıkıldı, partiye gidelim sırayla ölelim dediler herhalde. kaçarak gizlenerek yaşamak, yaşamak değilmişmiş. parti kıyafetlerni giysinler diye mi böyle oldu? yoksa son katılan elemanın yüzünden mi oldu? hep belirsiz oldu tabi ama sonuçta john'un sırrı da ortaya çıktı.

.tabi niye sakladın sorusu cevapsız kaldı. hem adam öldürebilmesi nasıl bir kötülük oluyormuş? zaten öldürememesi yüzünden kaçıyor sayılırlar bir de böyle mi düşünüyormuş? bu adam öldürme meselesi de bir garip şimdi adama aduket çaktın yuvarlandı düştü kafayı çarptı beyin kanaması geçirdi, e ne olacak şimdi? 

--- spoiler ---