11 Mart 2014

supernatural s06e17:

My Heart Will Go On

--- spoiler ---

.jo'yu hiç göremedik ama ellen'e saygı bölümü gibi bir şey yapmışlar herhalde. castiel 50bin ruhu ne yapacak idi? cennetteki savaş nedir? nasıl devam ediyor? silahları da aldıydı nasıl bitiremedi? arkada böyle bir konu götürüyorlar ama detaylar yok gibi bir şey.

.hele sonuçlarının olmayacağını düşünmek, bir de bizim oğlanların peşine takılma ihtimali meselesi hepsini düşününce aslında öylesine yapmışlar gibi geliyor bölüm. tabi olsun göndermeler güzeldi, kader meselesi fena değildi. impala yerine yeni araba falan iyidi.

.kader ile oynamak ve avukata çarpan otobüs sonrası dean'in suratındaki gülmemek için zor tutma ifadesi de iyidi. arada öyle bir ifade takınıyor eleman. belli ki gerçekten de keyif alıyor hehe. neyse artık her şey sıfırlandı bölüm de pek bir şeye yaramadı yani.

.ha hafızaları silmedim dedi yüce castiel, neden? çünkü özgürlük için savaşmaya değer imiş. iyi de istediğini yapabildin mi diye sormak lazım? bu iki elemanı korumak için istediğini yapamamış oldu.

.tabi kaderin kız kardeşleri midir nedir? yunan mitolojisi ile melekleri harmanlamak falan da çok zorlama idi. elde avuçta çok fazla bir şey kalmadı herhalde. incilin anlattığı göksel yaratıklar bitti tükendi de böyle mi devam ediyorlar? yoksa castiel, balthazar falan isimleri de mi oralardan geliyor bilmiyorum ama en azından daha kabul edilebilirler idi.

.titanik göndermelerine de güldüm, adamlara katılmamak mümkün değil.

--- spoiler ---