10 Mart 2014

supernatural s06e16:

And Then There Were None

--- spoiler ---

.rufus'u, dedeyi ve kuzeni öldürdüler. böyle hepten ve çok kolay şekilde öldürmelerini sevmedim. zaten karakter az bir de böyle harcamaları hoş olmadı. hem yaratıkların annesi meselesinde de gram ilerleme olmadı. bu kulağa kaçan solucan meselesi sadece bir oyun gibi bir şeydi. annenin kendisi nerde?

.tamam öldürmek kolay olmasın bu kadar onu da ama işte bir yaratıkla üç karakter gitmiş oldu. hadi dede ve kuzen yine kabul de rufus esas karakterlerden sayılırdı. bir de güya bobby'i öldürmüş gibi yaptılar falan yok artık dedim. emindim ölmediğine yaşlı kurtun hehe.

.neyse kulağa kaçan ve insanı kontrol eden yaratık meselesi türlü çeşitli dizilerde konu edinmiş bir şey. biraz tekrar niteliğinde idi. test meselesinde elektrik falan biraz thing filmini çağrıştırdı ki filmi sadece kısmen gördüm. bir ara izleyeceğim onu da nasipse.

.sonunda elektrikle halletmiş oldular, elde var sıfır gibi bir yere geldi. sezonun konusu bu yaratıkların anası ise derdi neymiş onu da anlamadık. bir tanrı karşıtlığı var iyi güzel de insanları böyle öldürerek mi dönüştürecek yani? neymiş derdi bir öğrenelim.

--- spoiler ---