17 Mart 2014

the tomorrow people s01e07:

Limbo

--- spoiler ---

.şimdi bu aşk üçgeni meselesinde ciddi saçmalayacaklar anlaşılan, bizim esas oğlan cara'yı seviyormuş da bu onun aşkına karşılık veriyor muymuş? vermiyor muymuş? hata mıymış da değil miymiş? john'u seviyormuş da diğerlerinin arasında da bağlantı varmışmış. ulan ciddi saçma olacak anlaşılan ama yapacak bir şey yok. bir de bunlar nasıl liseli arkadaş, lise değil mi yoksa? öyle üniversite mi olur? hay allah cidden saçma yani.

.özel güçlerini yararına kullanmak ve bir de arkadaş olayı var, hanım arkadaş olunca arada bir aşk kıvılcımı muhabbeti de çaktılar. üstüne bir de beynini falan okudu. yok elinde değilmiş de bu onu seviyormuş. kimin kimi sevdiği belli değil yani hehe. şaka gibi diziyi aşk dizisine çevirdiler.

.bir tek bu eleman babasını gördü ölüm zamanında, o da niye tek başına takip edersin bir telefon aç buldum de... hem bunun gördüğü bağlantıyı kimse nasıl göremiyor? bu esas oğlana ciddi gıcık olmaya başladım ki bu da iyi bir şey değil. dizinin genel akışı içinde cidden çok gereksiz olmuş bu oğlan. diğerleri yeterliymiş.

--- spoiler ---