17 Mart 2014

the walking dead s04e14:

The Grove

--- spoiler ---

.ciddi saçmaladılar, bölüm bitene kadar da sinirlerim bozuldu. küçük kızlardan biri psikopatmış da kardeşini kesmiş, vay anam olaya gel. tamam çok şaşırdık da sırf şaşırtmak için takılmış gibi oldular. inanılmaz gereksizdi. bu carol salağı mı bozmuş bunu? doğuştan mı psikopatmış? ahlak nedir? doğuştan mı gelir? psikopatlık nedir falan gibi düşündürmeye çalıştılar da iki tane yavrucak gitmiş oldu bu durumda.

.kız önce sinyaller veriyordu. zombileri seviyordu, onların onla konuştuğunu söylüyordu. zombi besleyen tiplerin olduğunu da biliyorlardı, hadi bunu bağlayamadılar diyelim ama bir arıza olduğu belliydi, neden yalnız bıraktılar kızları?

.madem o kadar seviyordu zombileri, yanık zombilerden neden kaçtı? tutup öldürdü bir de? o neydi? kafası karışık falan diyoruz iyi güzel de bunların manası ne? hepsi ulan çocuk aklı ne olacak diye görmezden mi gelinecek yani? kusura bakmasınlar gelemedim.

.bir de kaç bölümdür tekil hikaye götürüyorlar, inanılmaz gereksiz bir olay. bu tekil hikayeleri kaç bölüm sürdürecekler ise o kadar bölüme bölsünler o kadar dakika göstersinler bundan bin kat daha iyi olurdu, resmen bunaltıyor. farklı bir şey yapalım demişler ama bence çok kötü olmuş. izlerken cidden sinirleniyorum.

.neyse kızın olayında kardeşini zombi yapma meselesine geleyim son kez, şimdi bunun kafa güzel insandan çok zombi seviyor. insan öldürmekte tereddüt etmiyor ama zombi öldüremiyor. tamam güzel de kardeşini niye zombi yapıyor? göreceksiniz diyor? oyun arkadaşı diye mi?

.bir de gözümüze sokarcasına küçük kardeş insancık, bir geyiğe bile zarar veremiyor, gerektiğinde zombi öldürüyor. hehe şaka gibiler, dünya tersine dönmüş allahın işine bak ki bu iki kız kardeş ters etkilenmiş. şimdi bunlara bakınca carl'ı sevesim geldi o derece. o daha normal karşılamış, anasını bile öldürdüydü o derece yani. bunlar daha hiç bir şey yapmadan kafaları oynatmışlar.

.bir de carol çekiçli abimize silahı verip kardeşini öldürdüğünü falan söyledi. hadi çek tetiği bitir işi tarzındaydı ya bu kadar olaydan sonra çekip vursa ve tek başına bebeği de alıp son durağa gitse daha güzel olurdu yeminle. neymiş affetmişmiş, affedebilecek bir adam mıydı? ortalığı katıp karıştırmamış mıydı? hay allahım...

.bir tek infaz muhabbeti fena değildi, çiceklere bak falan demesi hoş idi ama o da neyime yarar. kızın şarkülü o kadar kaydı da şimdi mi fark edildi yani? zamanlama bile inanılmaz saçma.

--- spoiler ---