18 Mart 2014

supernatural s07e02:

Hello, Cruel World

--- spoiler ---

.yordular yemin ederim. şimdi leviathan cemaati ile uğraşacaklar. başları falan var. insan yiyorlar, öldürmek pek kolay görünmüyor öyle uğraş dur. yeni bir şey var mı dersek? yeni bir şey de yok. insan ele geçiren şeytan ve yaratık kırması olayın nesi yeni olabilir ki?

.castiel öldü dediler de ölür mü hiç? geçen seferler tanrı kurtardı demişlerdi şimdi tanrı'ya da karşı geldi kim kurtaracak bu adamı? ölmediği garanti ama açıklamasını nasıl yapacaklar bakalım merakla onu bekliyoruz.

.bobby'i öldürdüler gibi yaptılar üstüne, ulan yeter artık ölmeyeceği belli diyeceğim ama ya öldürürlerse diye insan korkuyor. dizide karakter yok bir de bobby giderse vay halimize. hem de allahın leviathanları yüzünden...

.sam'in halüsinasyonları meselesinde de sinir bozucu olmaya başladı. sam zaten dizinin başından beri bir düzlüğe çıkamadı. şimdi de lucifer'in kafasını kaşıması ile uğraşıyor. gerçek ne ayırt edemiyor, yarasına basınca fark edebildi ya oradan da mazoşist olur bu oğlan. doğru yolu bir türlü bulamıyor. gerçek kötü olacak dediydik ama olmayacak herhalde bu gidişle. olsa iyidi aslında kıyamet de geleydi bunlardan çok daha iyi idi.

.şimdi yaratıkların içme suyuna karıştığını görüyorsun hemen bir ihbar yapmaz mısın? su kullanımı hemen kapatılır falan ne bileyim bir önlemi yok mudur? içme suyuna zehir atılsa prosedür nasıldır? tamam uzun vaadede etki etmez ama en azından bir şekilde engelleme çabası ya da yavaşlatma çabası olurdu. hep es geçtiler buraları.

.şimdi sam kafaya darbe aldı, dean bacağı kırıldı. allahın bir leviathan'ı yüzünden oldu bunlar. üstüne insan hüpleten hastaneye gidiyorlar. hey allahım sen nelere kadirsin. bobby mi kurtaracak? castiel mi? bahisleri alalım.

--- spoiler ---