8 Mart 2014

the tomorrow people s01e04:

Kill or Be Killed

--- spoiler ---

.bizim john da öldürebilenlerdenmiş. adam tam bir lider diyor bizim oğlan da tek başına diziyi onun üstüne yıkmamalarına sevindim şimdi. zaten olaylara katılmalar falan çok saçma oluyor her seferinde. diğer bombacının karşısına geçmeler falan da çok abartıydı. stephen olmasa bu dizi daha iyi olurmuş orası kesin.

.ha baştan beri özel çocuk ayağı yaptılar da onu sonraya saklıyorlar herhalde. şimdi john hem öldürebilen hem de karanlık tarafa geçmemiş en özel eleman olmuş oluyor. üstelik lider ve artık savaşacağız dedi. insan öldürünce ruhunu kaybediyormuş falan filan da o kadar olur artık.

.şimdi bu sevgili ismi karışık doktorumuzu bir türlü öldürmüyorlar. ilk amcasını kurtarıyor bizim oğlan. bölümün sonunda da john geliyor arabaya ama ilişmeden gidiyor. karşısına geçse silah çekse öldürmezler o derece. çünkü neden? diziye kötü lazım hehe.

.devamlı bunların mekanda bu stephen... hiç mi takibi yok? hiç mi kimse fark etmiyor ona da insanın aklı takılıyor. tabi bir orada bir burada daha hızlı geçiyor dizi, teleportasyon meselesi iyi yani hehe.

.bombayı etkisiz hale getirme olayı da fena değildi. aynı anda beş yerde olmak falan, zaten bu eleman baştan beri eğitim görmüş. onun hikayesini de gördük. dizinin ikinci karakteri daha iyimiş cidden. nasip bakalım nereye varacak.

--- spoiler ---