8 Mart 2014

arrow s02e15:

The Promise

--- spoiler ---

.her şey iyi güzel de en klişe konulardan birini yaptılar. intikamım acı olacak meselesi, seni öldürmek merhamet göstermek olur meselesi. yani tamam başka bir şey pek gitmiyor ama yine de eh ülen dedim.

.slade shado aşkı da bana baştan beri çok zorlama geliyor. madem öyle niye oliver ile takılmasına ses etmemiş? neden mücadele etmemiş? hani o kadar seviyor ki shado'nun mutlu olmasını mı istemiş? karı bildiğin oliver'ı seçti işte. hala onun için dünyaları yakmanın ne anlamı var?

.bir de oliver'ın eğitimi meselesi çok çakma oldu. dizide en merakla beklediğim şeylerden biriydi ama hayal kırıklığı oldu. aslında bu malcom'dan falan dayak yiyince o kadar da iyi değilmiş bizim oliver dedimdi ama yine de nerdeyse kendi kendini eğitmiş, biraz da shado eğitmiş o kadar yani. güzel bir usta çırak ilişkisi görmek isterdik oralarda.

.doktor esas öldüren kişi ve sadece eli kesildi. şimdi akıl mantık almıyor, oliver sara'yı kurtarmak için seçim yapmak zorunda kaldıysa ne olmuş yani? tamam adam mirakuru etkisinde falan da ilk tetiği çekeni öldürsene arkadaş. o zaten ölü diyor. gemisine de el koyuyor ama ölmüyor. hala da yaşıyordur o doktor çünkü ilaç için o doktora ihtiyaçları var. öyle de saçma bir durum yarattılar yani.

.aile ile tanışma meselesi de göz dağı gibiydi. kamera da yerleştirmiş. ekip kurtarmaya falan geldi ama diggle'ı kapıverdiler. adam her şeyi düşünmüş. güzel oynadı ve piyasaya çıktı. bunca vakit arkada kalması da güzel plan ama her şeyi güzelce düşününce hepsinin shado için olmasına insan ikna olamıyor maalesef. keşke daha iyi bir motivasyon bulsalarmış. hadi yine aşk olsun da bari shado oliver'a vermeden direkt slade ile takılsaymış da olaylar böyle gelişseymiş. ne bileyim işte.

--- spoiler ---