8 Mart 2014

The Originals s01e15:

Le Grand Guignol

--- spoiler ---

.bir öyle bir böyle yapıp hikayeyi yine köken ailesinin dramı ile toparlamış oldular. tabi daha sezon bitmedi, bu olaylardan sonra ne olacak onu bilmiyoruz ama dokunaklı bir bölümdü. bir kere klaus beylerin rebekah için tutumu sadece korumacı abi tutumu imiş. hani biraz fazla ama sonradan kalbi kırılmasın diye erkek arkadaşlarını öldürmüş. ev dediği bir yer olduğu ve artık kaçmayacaklarını düşündüğü zaman da marcel'le takılmasına izin vermiş.

.tabi tam da buna bu salakların babayı çağırmalarından sonra karar vermiş olması biraz zorlama oldu, en başından beri açıklansa oturup insan gibi konuşulsa bu kadar dert olmayacakmış belki ama nasip işte yapacak bir şey yok.

.o kadar olay çıkmasa böyle de hikaye olmaz dedirtecekler ama babasının yaptığı olaylar da iyimiş. ha bu adam neden bu kadar öfkeli bu oğlana, gitsin anasına kızsın başkaları ile düşüp kalktığı için? ona da tam bir cevabımız yok. sonuçta kırma olduğundan da sinir oluyor demek.

.neyse ortalığa bir ak meşe odunu daha çıktı. demek klaus saklıyormuş elinde. vampir günlüklerinde bitti sandıydık onu. en azından öyle hatırlıyordum ama o kadar konuş konuş bir işe yaramadı ve kız kardeşini öldürmeye gitti.

.diğer taraftan elijah da celeste ile hesabını dürüp aynı mezarlıkta hapis kaldı. artık bir dahaki ay doğumuna kadar bunlar takılacak burada. otururlar konuşurlar anlaşmazlıklarını çözerler hehe. rebekah ölürse şaşırırım. bu aileden birine bir şey olursa şaşırırım. iki saat tantana yapıp hiç bir şey olmadan bitirecekler bu meseleleri. ha belki davina olaya dahil olur da klaus'u paketlerler. bak o olabilir, tabi davina artık o kadar güçlü müdür? neden güçlüdür? bunları da açıklamaları gerekir. kendileri ölümden döndü bu arada.

--- spoiler ---