7 Mart 2014

grimm s03e13:

Revelation

--- spoiler ---

.aslında sezonun en akıcı bölümüydü de sonunda biraz saçmalamış oldular. bir de dövüş sahneleri çok fenaydı o yüzden daha iyi bir puan veremedim hehe. şimdi bu süper avcılar madem saçlarından ölüyor, neden uzun saçlı hepsi? biri bunu cevaplasın? o kadarını düşünmemişler herhalde ya da yapısal bir gerekliliktir de hiç girmediler o mevzulara.

.bu monroe'nun ailesi meselesi hem komik hem dramatik bir şekil aldı. grimm olaya daldıydı. orada kaldıydık. sonra evlatlıktan reddetmeye ya da tersi yolları ayırmaya kadar gitti ama tabi öyle bir şey olmadan aile yemeğinde birleşmiş oldular. tatlıya bağlandı diyelim, sonunda da gülüyorlardı falan filan.

.kraliyet ailesi çocuğu meselesinde de geniş ölçeklere geçtiler hafiften allahtan... bir kulübe vardı sanki girişteki kulübe o gibiydi ama bilemedim. en son çocuk geliyor kısmında kaldılar. ne çocukmuş bu arkadaş gelemedi bir türlü.

.sevgili nick bu elemanlarla kapışırken süper gücünü unuttu herhalde. o olayların üstüne gitmelerini bekliyoruz hala dört gözle. sevgili eşi de bildiğin olaylara yardımcı tip oldu. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---