26 Mart 2014

supernatural s07e10:

Death's Door

--- spoiler ---

.dağ gibi bobby'i harcadılar. son sözünü söylemedi. belli ki ölümü seçti ve arada görünecektir bundan sonra ama artık öldü bobby... şimdi bu abimizin çocukluğuna indik iyi güzel oldu ama bobby hikayesinin asıl olayı karısı ve çocuklarını şeytanın ele geçirip ölmesi değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum diye baktım arattım ama öyle bir şey çıkmadı. demek yanlış hatırlıyormuşum.

.bu kadar bariz bir hatayı yapmazlar zaten çünkü vakti zamanında babasını öldürmüş bizim abi, annesini dövüyormuş kendisine kötü davranıyormuş. kafadan vurmuş ama niyeyse aynı yerde vurulmuş gibi oldu. neyse baba sorunu varmış, çocuk yapmak istememiş. tüm bu anıları sevgili rufus ile gezdiler ve gördüler.

.bir rakam aktarmak için uğraştı bu kadar yaşlı kurt, sonunda uyandı rakamı sam'in eline yazdı ve öldü. hem de son bir idget diyerekten. üzdü tabi bu bizleri, tekrar göremeyeceğiz (en azından hayalet falan olmazsa yani).

.dean iyice delirecek herhalde, sam daha metanetli eleman gibi. atlatacaklar bir şekilde, babalarını atlattılar bunu mu atlatmasınlar yani? hayırlısı tabi, allah gani gani rahmet eylesin hehe.

.dizi karakteri ardından ağıt yakmış gibi oldum sanki de cidden diziye esas karakter lazım. bizim oğlanlar yeterli değil diye diye yedinci sezona geldik. adamlar böyle düşünmüş demek. esas karakter niyetine karakterler giriyor, alıştırıyorlar ve öldürüyorlar. hiç de iyi yapmıyorlar. üstelik devamlı bir bunalım oluyor sonunda...

.ha bu arada son anı da pek dokunaklıydı, bu salakları pek sevmiş. çocuk yapmamış ama evlat edinmiş, pek de gurur duyuyor bizim oğlanlarla. e büyük adam vesselam, yapacak bir şey yok. şapkalı abimiz, savaş ay gibiydi.

--- spoiler ---