26 Mart 2014

once upon a time s03e14:

The Tower

--- spoiler ---

.rapunzel hikayesi ile geldiler, hikayeler unuttukları yıldan gibi ama rapunzel ne ara oraya gelmiş o yıl onu anlamadım ben. sonuçta masal diyalarına gittiler her daim hikaye yazılıyordur belki ama yine de biraz garip geldi bana.

.mesele korkular ile yüzleşmek imiş, rapunzel böyle kurtulmuş. bizim eleman da böyle halletti ama işin kötüsü korkularını yendiği objeyi alarak cesaretini de almış mı olmuş ne olmuş? bu kötü cadının planları nedir bir öğrensek iyi olacak.

.asıl olay rumple olayı idi. adamı kuru kuru tıraş etti, az daha da bulacaklardı ya bir telefon yüzünden bulamadılar. normalde gözü kapalı dalarlar bu sefer tedbirli girelim dediler, belki de en önemli kozlarını kaybettiler. ha tabi rumple nasıl dize gelmiş? tabi ki hançeri ile... nasıl bulduğuna da daha sonra değinirler herhalde ama kadın sadece rumple'ı köle etmiş kendine. istese öldüre de bilir aslında ama planları öyle değil demek.

.şu durumda henry geri gelmiş iken nasıl kötü kraliçemize cehennem hayatı yaşatacak onu pek anlamadım. belle'i nasıl olaylara karıştıracak o da belli olmadı. tabi tüm olaylar bu kadardı.

--- spoiler ---