26 Mart 2014

the vampire diaries s05e16:

While You Were Sleeping

--- spoiler ---

.bu dizilerden fena sıkılmaya başladım yalnız, cidden kıl ediyorlar beni. olan biten bir şey yok karakterler belli kalıp bunalımlar içersinde yüzüyorlar. arada yeni karakterler yeni komplolar falan geliyor. yarım yamalak ıkına sıkıla ilerliyordu zaten bu dizi benim için atsan atılmaz satsan satılmaz yani. ne bileyim...

.niye buraya yazıyorum bilmiyorum ama biraz dizi zehirlenmesi de geçiriyor olabilirim şimdi günahlarını almayayım bu vampir kardeşlerin neyse...

.şimdi elena kurt adam zehri ile karışık vampir öldürücü bir hale gelmişmiş, kimseler beni neden fark etmedi diye de kafayı yiyor arada. halüsinasyonlar falan görüyor, tüm bunlar yetmez gibi yok efendim damon elemanı öldürdü mü öldürmedi mi? yok efendim ayrılalım falan derken sevişmeler falan.

.diğer tarafta gezginler görsel ikizleri teke indirip bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. tedavi için stefan izin verdi de diğer elemanı öldürmeyi kabul ettiler. diğer eleman da melek falan herhalde, insanlara yardım eden bir tip idi.

.şu sonradan gelen sevgili sevimli cadımız da kötücül çıkmış, neye bağlayacaklar bilmiyorum ama herkesin bir gizli planı var arkadaş.

--- spoiler ---