16 Mart 2014

supernatural s06e22:

The Man Who Knew Too Much

--- spoiler ---

.castiel karakterini mahvettiler. baştan beri iyi eleman idi. şimdi yeni tanrınızım önümde diz çökün diyor eleman. milyonlarca ruh alınca mı böyle oluyormuş? artık melek değilim falan ne demek yani? balthazar'ı da öldürdü. o zamandan kayıp gittiği belliydi belki de yine de daha kötülerini atlatmıştı. tanrısına itaatsizlik ettiği zamanlardan sağ çıktıydı şimdi ne oldu böyle anlamadım.

.tek iyi yanı, raphael gibi biri mi tanrı olacaktı yoksa castiel gibi biri mi? ikincisinin olduğuna sevinmeli dean ama bakalım ne yapacak sonraki bölüm göreceğiz. diz çökmezlerse komik olur. belki ardarda izleyebilirim sırf bunu merak ettiğim için.

.sam'in hafıza meselesine de girmiş oldular ama final için başka türlü gelip bu şekilde takılmaları biraz sıktı beni. hele sam'in kafasında dolanmak, parçaları birleştirmek falan final için gereksiz kaldıydı. ha şimdi en kötü senaryo oldu sam için ama hala ayakta idi. madem delirmedi sonraki sezonlar delirirse o zaman iki cümle laf ederim bu duruma. harcadığı kızcağız eureka  dizisinin jo'su idi bu arada. özlemişiz kendisini.

.crowley raphael'i alıp geldi ya o da saçmaydı bir bakıma çünkü dünyanın yerinde durmasını istiyordu o yüzden lucifer'in ortadan kaldırılmasına yardım ettiydi. hepsini unutup sırf castiel anlaşmayı bozdu diye raphael ile takılmalar manalı gelmedi bana. dedim hani sonunda raphael'i mi kandırıyorlar nedir? castiel hepsini kandırmış.

.araba takla sahnesi hiç olmamış. yine impalaları zarar gördü. her sezon sonunda başına bir şey geliyo arabanın yazık. neyse hepsini hallederler de bakalım casitel'i ne yapacaklar merakla beklemekteyim. en azından bunu merak ettirdikleri için çok da kötü olmuş diyemiyorum. yeni tanrımıza selam olsun.

--- spoiler ---