15 Mart 2014

helix s01e11:

Black Rain

--- spoiler ---

.vektörler bu elemanlardan daha zekiymiş yani? geniş ölçeğe çıkamıyorlar, çıktıklarında fena batırıyorlar sanki. zaten fazla oyuncu yok olanları da devamlı öldürüyorlar. yeni üç tane daha gümüş gözlü getirdiler. ordu gelir diyorduk bunlar geldi. güzel bir şaşırtmaca ile geldiler diyebiliriz ama yine de içime sindiğini söyleyemem.

.bombalar neden patlamadı? amatörler dedi de sinyallerini falan mı karıştırdılar. madem öyle bir durum söz konusu b planı falan olmalıydı. şimdi hem virüse hem de tedavisine sahip şekilde tüm dünyaya virüs mü yayacaklar ne yapacaklar? bu kadar mühim olayı ekibimiz engelleyecek yani.

.biraz basite indirgeme gibi oldu. hele tedaviyi de çok çabuk buldular sanki, tamam baştan beri uğraşıyorlar ama iki laga luga ettiler hop al sana tedavi. gram anlamadım tedaviyi... julia'dan elde ettiler ve soğuğa maruz bırakarak uyguluyorlar o kadar. vektörler ile karşılaşınca patır patır uygulamaları da garip, bunlara saldırmaları da garip.

.şimdi bu ölümsüzlük meselesi nedir hala tam anlaşılmadı. narvik virüsünden tedavi olan uygun insanlar ölümsüz mü oluyor? o halde 500 kişiyi nasıl seçmişler? neyin ne olduğunu güzelce açıklamalarını umuyorum ama iki bölüm kaldı. bunlar da basite indirgeyip, elemanlar ve suikastçi savaşı şeklinde toparlayacak gibiler ki bu hiç hoş olmaz.

--- spoiler ---