4 Mart 2014

supernatural s06e10:

Caged Heat

--- spoiler ---

.bizim oğlanlar yine ayrıldı mı ne? sam çekip gitme diye bitirdiler bölümü. ruhu olmadan daha iyimiş. e gayet de öyle de tabi kötü tarafa geçmemesinin nedeni ne o halde? dexter'ın babasının kodları vardı. bunda dean de olmayınca artık kötü olsun şu eleman.

.neyse asıl crowley'i harcadılar o fena oldu. zaten ne yapmak istediği de belli değildi. bir araf tutturmuş uğraşıyordu. kemikleri yakınca öldüğü kesin mi bilmiyorum ama sam'in ruhunu geri getiremezmiş. blöf yapmış yani bu elemanlara en azından bu meseleleri hallettiğimiz iyi oldu da yine de basit kaçtı.

.bedeni getirebiliyor ama ruhu getiremiyor tarzında bir basitlik yani. nasıl yani diye sormak istiyorum ama tabi bunun ilmi açıklamasını yapacak değiller. dizi öyle istedi böyle oluyor işte. sam böyle mi kalacak? ne kötü ne iyi hehe.

.meg yeniden ortaya çıktı. karı bir türlü ölmüyor. crowley'den hesap sorma meselesi biraz salakçaydı ya neyse ki castiel tam vaktinde yetişti yoksa sinirlerimi havaya kaldırabilirler idi.

.castiel cephesinde porno muhabbeti komik oldu. elemanı özlemişiz ama cennette işler iyi gitmiyormuş. raphael yeniyormuş bunu, yendinden sonra kıyamet meselesine geri dönecekler herhalde. biraz kendilerini tekrar olacak gibi ya hayırlısı.

.dedeleri muhabbeti çok bayıktı, zaten adamın tipinde kötülük var. kızını geri getirecek diye torunlarını satıyor. bir de oturup iki saat dialoglar ile bunun doğruluğunu bize anlatmaya çalışıyorlar. yok öyle bir şey arkadaş, çok saçma yani.

--- spoiler ---