3 Mart 2014

helix s01e09:

Level X

--- spoiler ---

.hayli gizem çözüldü, fena olmadı. kötü kabul ettiğimiz karakterler iyi oldu. grinin açığından diyelim. hatake julia'nın babası çıktı. aslından beklenildiği gibiydi ya deneği falan da olabilirdi. ya da hem çocuğu hem deneği. babanın gözlerini almışsın diyor iyi güzel de hastalık ile olan bir şey değil mi? yoksa istisnai bir gene falan mı sahip oralar yarım kaldı.

.bu vektörler insanların damarlarını falan mı görüyor nedir, vektör görüşü fena değil ama daha iki kez gösterdiler. soğukta felç oluyorlar diye plan yapıp esas virüs örneğini almaya gittiler. fena plan değildi ama virüs stoklarında salak salak vakit kaybettiler. oradan da aile içi gizem olayına bir geçiş ve gizem çözümü gibi bir hadise işte.

.diğer tarafta şişko ikizler ve kötücül askerimiz meselesi vardı. köyü yok etmeye gönderilmiş askerleri haklayıp halkını kurtarmış oldu. tabi çok fazla bir insan yoktu ama yine de fena olmadı. arkasından gelecek ordu olur imiş.

.tabi virüsü alana kadar böyle bir durum söz konusu ama en şerefsiz tipli bir bilin insanı virüsü araklamış ve ortamdan uzaklaştı gibi. para için satacak herhalde de şimdi esas şirketin bundan haberi yoksa ve işler karışırsa sonra virüs de başka yerlere giderse o biraz saçma olur.

.tüm dünyaya yayılsa fena olmaz. akıllı zombiler gibi takılıyorlar. arılar gibi hatta. peter'ı götürdülerdi. liderleri tadında biri olmuş. kanları ile iyileştirdiler, iyileştirdiler derken o kadar tedavi boşa gitti yani adam bildiğin lider vektör oldu. bakalım olayları nasıl sonuçlandıracaklar.

.ha en sinir bozucu kısmı, tümörlü kızımızın en kritik anda saçmalayıp kriz geçirmesi idi. hatake bunu onaracak sandım ama hala bir kıpırtı yok bu yönde. bu kızı öldürürlerse şaşırırım.

--- spoiler ---