3 Mart 2014

supernatural s06e09:

Clap Your Hands If You Believe

--- spoiler ---

.hafiften saçmaladılar sanki ha. periler gerçekmiş, bir sürü anlatılanlar da doğrumuş. uzaylı süsü ile ilk doğan erkek çocukları kaçırıyorlarmış. yok artık daha neler. kendileri de çekerken inanmamış olacaklar ki bıyık altından gülüyorlar idi.

.sam meselesinde işler kötü gidiyor gibi, eleman ruhunun olmamasından memnun gibi takılacak anlaşılan. beyni daha iyi çalışıyor, üzüntü duymuyor. abisinin kaçırıldığı gece hippi kızla takılıyor falan. bir ara dean çok takılırdı hovarda, o ara ruhu mu azalmış yani hehe neyse karıştırmayalım çok.

.sorun şu ki tam içine çekemiyorlar hikayenin, bu kadar şeyden sonra böyle muhabbetler de şaka gibi geliyor. hadi şaka olsa komik bile olacak, sam'in bazı espirilerine güldüm bile ama adamlar cidden yapıyor bunu.

.bir de ufo dizisi gibi başlatıp da böyle yapmaları olmadı. uzaylı meselesi yapsalar daha saçma olurdu da peri ne lan, peri hehe. baş peri rolünde stargate sg-1'nın sevimsiz müfettişi vardı.

.şimdi baş yaratıkları yakalama işi yok ortada. sam'in ruhu kafeste imiş, crowley bende diyordu. herhalde kafesten çıkarabildiği için öyle diyordur kim bilir artık. şu konu bile net değil. melekleri güçsüz göstermeleri saçma. hele baş melek olan sevgili castiel için yapıyorlar bunu. ne bileyim sırf sam ruhsuz dolansın ortalıkta diye name yapıyorlar.

.bunlar haricinde dean yine gözaltına alındı, nerde bunlar hakkındaki arama kararları? nerde bildirimler? nerde bu devlet? nerde bu hukuk hehe. hepsini ne ara sıfırladılar da hikayeler böyle derinliğini kaybetti bilemedim. bunların peşindeki fbi ajanı ile takılmışlardı ama en fazla ölü olarak gösterebilirler. öyle olsa bile fotoğraftan tanımlama dna örneği ot bok bir sürü şey olmalı. neyse öyle işte. yapmayın etmeyin diyorum.

--- spoiler ---