27 Mart 2014

arrow s02e17:

Birds of Prey

--- spoiler ---

.önceki bölümün tamamen dolgu olduğu bu şekilde anlaşıldı, şimdi olaylar biraz daha ilerledi. adada işlerin biraz daha nasıl olduğunu gördük, normal seyrine girdi yani. bir de eski hatunlardan biri ile devam ettirdiler. kedi kavgası tadında sarışın ve siyah saçlı maskeli hatunlar kapıştı.

.insan öldürmeme olayını baştan beri böyle yapmalılardı sanki ama şimdi çok kasıyorlar, bazılarını öldürmek lazım, başka çaresi yok. koskoca dexter bile kendini savunmak için adam öldürmeye cevaz verdiydi. o yüzden bunlar fazla bıdı bıdı yapmasın bence.

.neyse olaylar bu eski manyak hatunun babasını öldürme muhabbeti üzerine idi. bunun için laurel'i de şakacıktan mesleğine iade etmişler. nerden çıktıysa bu hatunu yakalamak işte yine şudur budur, rehine krizidir falan derken baba öldü, kız rahatladı ve hapse gitti o kadar.

.roy sanki çok iyi eğitim almış gibi göreve çıkardılar, yine kendini kontrol edemedi. silahı avuçlamaktır, thea'nın lafını ağzına almadan durmamaktır falan derken oliver kardeşinden ayrılmasını salık verdi falan.

.derken thea'yı slade kaptı, o fena oldu. tabi direkt savaşa başlayacaklar mı bu şekil? yoksa oliver'ın kalbine indirmek mi istiyor nedir? belki babası hakkındaki gerçeği öğrenecektir. bakalım ne olacak?

--- spoiler ---