27 Mart 2014

supernatural s07e11:

Adventures in Babysitting

--- spoiler ---

.genel mevzuların yanında bölümlük konulara da devam etme numarasını iyi kıvırdılar bu sefer. bobby meselesini de çabuk atlatacak gibiler. bizim frank kalıcı mı olacak nedir? komplo teorisi uzmanı abimiz, kafadan çatlak ve espirili bir dili var. güzel de tavsiyede bulundu en son dean gülümsedi falan.

.olayları bobby'nin telefonuna ulaşan bir küçük kız ile başlattılar. avcı babası dönmemiş ve bobby'den yardım istiyor idi. sam bunun yardımına koştu, dean de frank'e gidip sayıların hikmetini araştırma meselelerine geçti. tabi dört hafta geçmiş ama sayıları çözememişlerdi.

.frank abimiz sayıların koordinat olduğunu, eksik bir rakam ile çözmüş bulundu. koordinatlarda da dick abimiz bir şeyler inşa etme peşindeymiş. bu gizemi de sezon sonuna çözerler artık diyerekten tekil olaylara geri döndüler diyebiliriz.

.bölüm başında castiel'i gösterdiler ama bölümde ismini ağızlarına bile almadılar. nerde bu melek? öldü mü? leviathanlardan kurtarmak için fırsat kolluyor herhalde. tam bunlar yakalanacak, tam öldürülecek casitel her zamanki gibi gelecek kurtaracak falan. allah babasını da küstürdü diye bunlar oluyor herhalde ya dur bakalım neler olacak.

.bölümün müzikleri fena değildi, not aldım bakalım bir ara tümden eleyeceğim. şu avcılık müessesesidir, normal hayattır, ailedir muhabbetleri de çok sıktı bu arada.

.sonradan ek yapayım, yaratık kızlardan biri once upon a time'ın kurt kızı. avcılardan biri de sanctuary'den tanıdığımız abimiz, şu an güncel olarak bates motel ve continuum'da oynuyor. bu tarz abilerin starlardan daha iyi iş yaptığını düşünmeye başladım artık. adama bak sen.

--- spoiler ---