2 Şubat 2014

The Originals s01e12:

Dance Back from the Grave

--- spoiler ---

.fransız bölgesi ve vudu muhabbeti, american horror story anımsattı bu vuducular basınca da fazla uzatmayacaklar herhalde. kendinisi feda etti papa bilmem ne. tabi madem öyle yetiyor idi neden gidip klaus'a saldırdı? denemelik bir şey miydi? daha mühim olan kaç vampir gücü kökenin gücüne eşit oluyor?

.rebekah'ı nasıl zaptetti? onu da anlamak biraz zor. hesabı kitabı iyi yapmıyorlar gibi. şimdi zindana atılan vampirlerin gücünü toplayıp bıçağa vermiş, kendini de feda edip hepsini klaus üzerinde uygulayacaklar.

.e iyi güzel de sevgili nefretlik eleman klaus ne yapmış bu kadar? celeste'yi öldürtmüş müydü neydi? bütün mesele o mu? hadi diyelim o elijah ne olacak? bu kadar gürültü patırtı kopartıyorlar sonra iki dram ile meseleyi halledecekler ya o kötü olacak.

.yok efendim neymiş, ailedir, intikamdır aşk acısıdır. vakti zamanında marcel ile aralarına girmişmiş. oralardan işler kopmuş babasını da bu eleman çağırmış. hepsi ortaya çıkınca ne olacak? neden marcel diyorduk da artık cevabı var onun ama yine de insanın içine sinmiyor. cadı savaşı belki renk getirir bakalım.

--- spoiler ---