2 Şubat 2014

arrow s02e12:

Tremors

--- spoiler ---

.gizli kimliği bilmeyen yok anasını satayım. roy da sonunda takıma katılmış oldu. yok efendim kendini kontrol edemiyormuş da thea ile kontrol edebileceğini düşünmüş o yüzden de kimliğini açıklaması gerekiyormuş, muş da muşmuş. kaç zamandır belliydi zaten, bir de süper güçlü falan yaptılar. kostüm falan da diksinler. diggle ne işe yarıyor diye düşündüm bu arada. kaç zamandır görmüyoruz sahalarda.

.deprem cihazı için şu pençeli zenciyi hapisten çıkardılar da şudur budur bir şeyler oldu. tekrar onu başka bir ekibe çağırdılar. adam hapiste kalamıyor. öldürseler de kurtulsalar (ama artık adam öldürmüyor bizim oğlan), tıkıyorlar tıkıyor çıkıyor. saçma sapan işler.

.laurel meselesi de kabak tadı verdi. bağımlı diye savcılık ofisinden kovulduydu. şimdi barodan inceleme başlatmışlar da bu da kendini alkole vermiş falan filan. kurtarmak için kız kardeşi sarhoş kafaya bir göründü. kız da ışınlandı mı nerelerdeyse, pat diye geldi.

.adada işler bir garip hal almış. slade gemiyi yok edecek iken oliver engellemiş. shado damarı ile yapmış. şimdi saçmalık şurda ki shado ikisinide mi seviyormuş. oliver ile düşüp kalkıyordu ama slade buna dellenip oliver'ı öldürmeliydi mesela. madem bu kadar deli aşık. garip garip işler cidden zorluyorlar. toplanmış bir hikaye yok. bir de belediye başkanlığı adaylığı gibi absürt bir şeye geçecekler. slade'in kafaya ok sıkmışmış, adam ölmemiş mi yani? göze mi denk gelmiş, tek gözü oliver mı çıkarmış? falan filan.

--- spoiler ---