10 Şubat 2014

supernatural s05e11:

Sam, Interrupted

--- spoiler ---

.oğlanlarımız akıl hastanesine düşer... daha önce yaratık avlamak için hapsaneye girmeleri gibi ama bu sefer daha kolay oldu. sadece gerçeği anlatınca deli damgası yemiş bulundular haliyle. akıl hastanesinde insanları delirtip beynini yiyen bir yaratığımız varmış. insandan insana geçer dediler ama öyle bir şey olmadı.

.sevgili hemşiremizmiş yaratık. örümcek adam gibi bileğinden bir uzuv çıkıyor. biraz zorlama bir yaratık olmuş. stargate atlantis'deki reyt muhabbetine benzettim de sadece lafzı benziyordur herhalde. aslında onlar da insandan besleniyordu ya neyse işte.

.asıl olay sam'in öfke problemi meselesi idi. minik adımlar atmış oldular. lucifer'de oh ne güzel öfkelen iyi gelir dediydi. şimdi de akıl hastanesinde öfke problemi olduğunu öğrendi. ben de bir problem var falan tribi attı yine, dean'de sonumuz akıl hastanesi olmayacak benimle misin? dedi. e yani nereye gidecekti ki başka?

.gidişat olarak sam'in lucifer'i kabul etmesi meselesini biraz benzer yapıyorlar sanki. kendilerini tekrar etmek bu seri için hiç iyi olmaz. bakalım neler yapacaklar? onuncu sezon da olacak ise şu an tam ortalarındayız.

--- spoiler ---