9 Şubat 2014

helix s01e06:

Aniqatiga

--- spoiler ---

.olayları geliştiriyorlar. hatake elemanı çocuk toparlıyormuş civardan. güvenlik görevlisi şişko da onlardan biriymiş. ikiz kardeşini buldu bu asker eleman. asker diyoruz da özel sektör güvenlik elemanı o da herhalde. gelen helikopterlerin üzerinde resmi kurum yazmıyordu sanki.

.julia hafızası ile uğraşıyor. halisünasyonlar içinde hatırlaması gerekenleri hatırlamaya çalışıyor. hatake'de onu dönüştürdü ya da iyileştirdi bir şeyler verdi. kanseri iyileştirmek için bir çalışma yaptık diyorlar da altından uzaylı bir şeyi çıkacak gibi geliyor bana, bakalım nasıl toparlayacaklar.

.sarah ile doktor birlikte takıldılar. sonunda diyelim, çok da lazımdı ya bu arada onlar da sevişsin tabi boş durmasınlar. hele kardeşini kurtardıktan sonra nesi vardı da bu duygusallaştı kadın da geldi teselli etti falan biraz saçma idi.

.sıvı içinde insan dondurma ve nefes aldırma muhabbeti iyidi. virüsün düşük sıcaklıkta yavaşlaması meselesi de fena değil tabi ama hatake olayı çözebilecekken neden bu adamı öldürmüş onu da açıklasınlar. açıklanması gereken bir sürü şey var bakalım yarım bırakmasalar bari diziyi.

--- spoiler ---