8 Şubat 2014

arrow s02e13:

Heir to the Demon

--- spoiler ---

.öncelikle hikayeleri unutuyorlar gibi. roy kafa iznine mi ayrıldı nedir? bölümde hiç yoktu. tamam konular ile alakası hiç yoktu ama yine de olsun. ekibe dahil edilip diğer bölümde unutulması pek saçma geldi bana.

.belediye başkanlığı olayı cidden hala saçma geliyor bana. iş olsun diye anneyi başkanlığa aday yaptılar. felicity hesap hareketlerinden (doktora verilen sus payını bularak) thea'nın babasının malcom olduğunu anlayıverdi. durumu oliver'a söyleyince işler karıştı. ama tabi sadece kol kırılır yen içinde kalır hesabı oldu.

.laurel salağı iyice ambele oldu. zaten gemi batınca da aynı muhabbet olmuş. kardeşinin öldüğüne, kaybolduğuna mı üzülsün? yoksa aldatıldığına mı hesabı? şimdi sara diziye tamamen dahil olmuş oldu. oliver'la da birlikte takılacaklar anlaşılan. gizli mi yapacaklar? yoksa laurel intihar mı edecek bu kadarına pes deyip hehe, göreceğiz...b

.daha da saçmalayamazlar derken sara hatunu lezbiyen bir sevgili bulmuş kendine. o kişi de sevgili spartacus'ün en son takıldığı hatun idi. böyle de bir garip guraba işler ile devam ettirdiler.

.bu karının takıldığı çete müslüman mıdır nedir? eleman intihar etmeden önce la ilahe illahlah dedi sanki, tüm bu okçuluk olaylarını müslüman bir ninja yapmış demek. dur bakalım neler yapacaklar daha.

--- spoiler ---