8 Şubat 2014

supernatural s05e09:

The Real Ghostbusters

--- spoiler ---

.yine hayalet avcılığı işi maalesef. bu sefer de rol yapma oyunu ile harmanladılar. bizim supernatural fanlarından oluşan grubun içine gerçek tiplerimiz (tabi ne gerçek hehe) gelirse ne olur tarzında bir yaklaşım idi. olayları halleden çiftin gay çıkması komikti, alttan alta kendilerine gülüyorlar herhalde kimbilir ama yine de izlerken sıkıldım.

.şaşırtmacalı hayalet hikayesi de sıkar, yok efendim mezar kazmak ne kadar zormuş. zor evladım elbette zor. kaç kez kazdık oradan biliyoruz. tek başına kazıyor diğerleri bakıyor falan. çakmak yanmıyor derken son saniyede kurtuluyor. ellerinden neden silahları düşüyor da güzel soru tabi.

.neyse asıl olayı colt meselesi için yapmışlar ve crowley denen bir şeytana yönlendirildi olaylar orada. onu bulmaya gidecekler herhalde artık. colt meleği öldürebiliyor muydu? colt nevinden bıçak öldüremediğine göre colt niye öldürsün diye sormak istiyorum buradan.

.bir de peygamberimiz sevgili chuck bir sürü ayrıntı verebilir eğer sadece bu oğlanların hikayesini yazmıyorsa, bunlarsız kurgularda da bilgi veriyorsa kitaplarında açıp okumalılar ulan diyecektim ki zaten okumuşlardı. nasıl bunu atlamışlar onun da hesabını versinler. hafiften saçmalıyorlar yani kusura bakmasınlar.

.sam'e vurgun kızın gözüne çarpıyor bir tek. o muhabbet iyidi de ne bileyim yine de bu kız bile fark ediyor ama sam etmiyor. allah onu affetsin o halde ya da lucifer artık...

--- spoiler ---