3 Ocak 2014

utopia s01e02:

episode 2

--- spoiler ---

.daha bir ağırlaştı gibi geldi, belki psikolojiktir bilmiyorum. bu jessica hyde ablamız terminator sarah kanır kronikıls (neyse artık) o hatuna benzettim biraz. benzer şekilde hayatın cenderesinden geçmiş biriymiş. utopia çizgi romanını yapan kişinin kızıymış kendisi. 4 yaşından beri de kaçaklardaymış.

.vakti zamanında soğuk savaş sırasında gizli bir örgüt varmış. iki adet de insan varmış. biri bay tavşan diğeri de bu utopia'nın yazarı. onlarla ilgili bir hadiselermiş falanmış filanmış. deli danayı falan bunlar yapmış. genetik bilmidir, komplo teorileridir öyle ortaya karışık bir hal var. bir de bunları sürdüren devlet örgütü varmış. psikopat katilimiz de ona bağlı çalışan biriyimiş.

.benim genel olarak anladıklarım böyle. sevgili veledimiz de ikinci bölümün kopyasını alıp kaçtıydı ya olayı oymuş sadece. işin ötesini berisini bilmiyordur herhalde. netten herkes bunu adam sanıyormuş falan filan.

.bu velede bir de arızalı bir velet kız eklendi. utopia'nın ikinci sayısını ona emanet etti. sırf onun yüzünden o kadar insan ölmüşken biraz fazladan oldu bu iş ya tabi o kadarını da takip edemesin bu devlet şeysi.

.ha bir de becky midir nedir o kızcağız kötü tarafta imiş. o kadar şeyi nerden biliyorsun falan diyordu zenci oğlan da kız bildiğin köstebek gibi bir şeymiş. bakalım nereye bağlayacaklar bu kadar mevzuyu.

.tüm olayı yok genetik şöyle yok böyle, yok şu hastalık yok bu diye devam ettirirler ise kötü olacak. görelim arkadaş, sonuçta görsel bir şey. dialog üzerinden ilerlemesin. bir tesis falan görelim. görüntülü anlatım görelim.

--- spoiler ---