3 Ocak 2014

supernatural s03e13:

Ghostfacers

--- spoiler ---

.yine her çok bölümlü dizide olan bir bölümle devam ettik. tek kamera çekimli dizi bölümleri diye bir şey yaparsam bu aklımda bulunsun ama tabi çok da işlevsel olmaz bu. öyle içinde reality show bulunan eski bilmem ne avcıları şimdi ghostfacers olmuşlar. hani hayalet meselesi yine ama bu sefer ekseni biraz daha farklıydı.

.bir de günü kurtarmayı gay aşkına bağladılar ya ne bileyim kafaları güzel hayli. üstüne bir de elemana genç türk dediler. adı türk adı değil. ne demeye böyle dediler anlamadım. protesto sesleri yükselmeye başladı buralardan bak şimdi. deyim falan mı diyeceğim ama allahın gay'inden bahsediyoruz şimdi.

.sonuç olarak bizim ekip günü kurtaramadı da bir oğlan günü kurtardı. ölüm döngüsünden kurtulup tam bunları halledecekken yakalayıp olayı halleti. bu tarz korku filmleri zaten var bir sürü. tek kamera çekimli işleri pek yapamamışlar ama yine de işte bölümler uzadıkça her bölüme bir yan konu yerine getirdikleri yan konulara dönüş yapıyorlar.

.yeni bir şey bulamamak da denebilir buna, diğer yönü ile genel konuları artırmak da denebilir. tabi bir iki bölümde halloluyor meseleler, devam ettirmek istediklerini de devam ettiriyorlar mesela colt meselesi çok öncelikli olmalıydı. ne diye buraya geldiler o saçma oldu. belli ki bela'yı sona saklıyorlar. nasip bakalım.

.bölümün müzikleri iyice idi, ilk başlardaki elemanın yavaş yürüyüş kısmındaki müziğe sonradan bir bakarım. dediğim gibi genel olarak bir bakmak gerekiyor.

--- spoiler ---