16 Ocak 2014

sleepy hollow s01e08:

Necromancer

--- spoiler ---

.kendi jenaratörleri yokmuş demek bunların. tamam mason zindanı falan filan da ışıkları alıp takana kadar bir jenaratör de ayarlayamamışlar demek. pek saçmaydı bu kısmı.

.üstüne hepsi bir karı muhabbetiymiş, onu öğrendik. hadi tamam filan derken, abraham dedikleri adammış bu kafasız adam. adamlar yanyana gelince boylarına  dikkat etmemişler. ölüp diriltince boy da atmıyorsa biraz saçma olmuş bu kısmı da...

.katrina çözecekmiş her şeyleri, bu süvarilerin zayıflıklarını biliyormuş meğer. madem öyle baştan beri niye söylemiyor diyoruz. gizemi ellerine yüzlerine bulaştıracak gibiler. tabi görüşme zamanlarını ayarlayamıyor ya da elinde olmuyor olabilir ama yine de eh işte.

.polis amiri ve kız kardeş de ekibe katıldı. ölü polis de bunlarla takılacak gibiydi ya crane'i kurtarmış oldu bir bakıma. hem adamı öldürebilecekken şeytan öldürme demiş onu. bu adam da süvarilerden biri mi olacak? öyle bir şeye çevirseler fena olmazdı ya olmaz işte. öyle bir dizi değil. kötü bağlayacaklar bunun sonunu. üstelik bin tane laf ediliyor o da iyi değil.

--- spoiler ---