16 Ocak 2014

helix s01e03:

274

--- spoiler ---

.işleri geliştirdiler biraz ama aksilikler devamlı sinir bozucu bir hale geliyor. testin işe yaramadığı ilk öksürdüğü zaman aklına gelmesi gerekiyordu. hatta duştan sonra peter'ın buna geldiğini de anlatmalıydı. hayal falan mı sandı bilmiyorum ama bir garip oldu.

.hastaları bir yere tıkmak yerine saldırganları yalnız tıkmak neden düşünülmüyor baştan beri anlamıyorum mesela. r bölümü dediler, çok güvenlikli dediler, tamam güzel hatta bunu ilk gün yapmalılardı ama yine normal hastalar ile saldırganları aynı yere koyarak yaptılar ve biri kalktı öldürdü diğerlerini falan filan. olay olsun diye saçma sapan iş yapıyor gibiler.

.peter niye gelip teslim oldu? ya da ilk teslim olmaya çalışırken vurulan karı sonradan neden saldırgan oldu? bu virüsün oyunu mudur nedir? bir mantık bulamadım buralarda.

.uydu bağlantısı kurulmasın diye askeri tip patlattı ortalığı. tesisin müdürü ile aynı tarafta mı değil mi hala anlayamadık. maymun bulma konusunda şişko kıza yardım etti ama sonra gidip orduya haber salınmasın diye uydu bağlantısını ortadan kaldırdı. şimdi de bir başlarına mı kaldılar yani? gerilim artıyor da biraz mantıklı işler yapsınlar deli etmesinler adamı. sağlam (sağlıklı) karakter de yok nerdeyse ha.

--- spoiler ---