8 Ocak 2014

sleepy hollow s01e02:

Blood Moon

--- spoiler ---

.devamlı bu süvari arkadaşı göremeyeceğiz herhalde. nereye kaybolduğunu tam anlamadık. bir yerlere gitmiş de orduları toparlayıp gelecekmişmiş. dünyayı yok edecekler, kıyamet kopacak falan diyorlar da kopmazsa bak o kötü olur.

.yine görüntüler hoş idi. cadılık meseleleri ile başladılar. karısı buna rüyasında göründü ve kötücül cadı için uyardı. sonunda cadı bedenine kavuştu ama havaya uçurdular. öldü mü? ölmüş olmalı ama o vakit tüm bölüm boşa gitmiş gibi de oldu.

.ha eğer gitmediyse böyle her bölüm orduya katılacak elemanlar ile uğraşacaklarsa o sıkıcı olur. bir de tabi karısını kurtarmadır, genel karakterlerin gizemidir, şeklinde götürecek gibiler.

.şimdilik akıcı gidiyor, devamlı bıdı bıdı konuşuyor bizim adam. geçmişten geleceğe göndermeler mevcut. undan %10 vergi alınır mı diye hayıflandı. halk nasıl sokağa dökülmüyor dedi. mesajı da verdi.

.velet iken dört ağaç gören diğer hatun da işin içine karışacak gibi. bölümden anladığımız buydu. kendileri nikita dizisinden tanıdığımız ikinci bilgisayar kurdu kişi. börkof beyin yavuklusu idi.

--- spoiler ---