17 Ocak 2014

american horror story s03e11:

Protect the Coven

--- spoiler ---

.en azından tahmin etmediğim şekilde ilerliyor konu. pek bir şey olduğu yoksa da yine de bir şeyler oluyor işte. esas kızımız ve oğlanımız olay yerinden uzaklaştılar. zoe ve kyle pek sevimli çiftimiz, her sezonda çift olsunlar bunlar. son görüntüler hoşluk veriyordu insana ama tabi geri döneceği garanti ve yeni yüce o diyorum. değilse garip olur, şaşırırım.

.kendi gözünü çıkartan tipten, balta ile kopartmalar. ve tabi bu ölümsüz zenci düşmanın yaptığı eziyetler ve kan tutkusu meseleleri pek mide kaldırıcıydı. arızalı işleri betimlemeyi seviyorlar yapacak bir şey yok.

.bir de bebek manyağı geri döndü, hayalet ise nasıl bebek bakıyor onu anlamadım pek, üstüne zenci cadıyı öldürteceğini söyleyip da kandırdı falan. gereksiz işlerdi ya onu da kendisini gömdüğü gibi gömecek herhalde. sonra bir vakit çıkar da intikamını alır. tabi saçma sapan işler.

.şimdi bunlar cadı avcılarını kestiler biçtiler iyi güzel. şirketlerini dize getirdikleri büyü de cidden öyle ahım şahım bir şey değildi. toplamda çok da bir savaş olmadan bunları hallettiler ise neden bu vakte beklemişler diye sormak istiyorum.

.bundan sonraki hikaye sonraki yüce meselesi ve ölen sevgili down sendrolumlu kızımızın meselesi üzerinden olacak gibi. öteleri görme gücü için gözünü çıkardı kadın daha ne yapsın?

--- spoiler ---