18 Ocak 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e12:

Seeds

--- spoiler ---

.şimdiye kadarki en iyi bölümüydü. sezonun bitmesine de bir bölüm kalmış görünüyor. ajan yetiştirme merkezine gittiler. öğrencilerden ikisi aralarında danışıklı dövüş yaparak işler çevirmişler. buz adam cihazı yapmışlar. yıldırım da üzerine düşünce bölüm sonunda eleman buz adam oldu. daha önce yerçekimi adam da olduydu. sonradan bu tiplere geri döneceklerdir inşallah. yoksa bu şekilde kalırsa çok saçma olur.

.arkadan iş çeviren, iş adamı tipin de kahin ile bağlantısı varmış. kötüleri birleştiriyorlar gibi bir şey. bu veletleri de bu iş adamı gazlamış. kendi kendilerine iş yapmaya çalışırken böyle olmuş falan filan.

.skye''ın meselesi iyiceymiş de ne özelliği varmış onu bir ara güzelce açıklayacaklarını umuyorum. ailesi arayışlarında ulaştıkları ajanlar bu skye'ı obje diye almaya gitmişler. herkesler bunu korumaya çalışırken ölmüş, daha sonra da peşinde bir sürü tip var diye bir sürü insan ölmüş. ajanlar korumuş ama gizem tam çözüldü denemez. sadece hacker diye bu kadar tantana olmuş olamaz.

--- spoiler ---