8 Aralık 2013

revolution s02e04:

Patriot Games

--- spoiler ---

.vatanseverin olaya dalması ile biten bir önceki bölümden devam. adamların planı neymiş? hitler gibiler miymiş? kendi kendilerine kötü buldular resmen. tamam bombaladılar falan da bu hep ülkeyi temizlemek için hepsini öldürmeliyiz gibi bir manyak ve salakça düşüncedir herhalde. bundan başka ne olabilir ki?

.şimdu bu adamlar ülkeyi ele geçirmeye çalışırken miles ve ekibi direnişçi olacak. vay anam vay... hele monro'muydu neydi kaç bölüm esas kötümüz, sosyopatımız bir türlü öldürülemeyen adam da bunların yanında yer alacak ya iyice saçmalayacaklar.

.reyçılımız da o kadar olaydan sonra pek bir öldürülemez tip oldu. ha bire başına bir şey geliyor. ok yaraları iyileşiyor dakkasında üstüne en yakın dostu ajan çıkıyor. onu eli kolu bağlı iken indiriyor falan. sen neymişsin be abi  diyor insan.

.tom'un saçma işleri de insanı sıkıyor. adam devamlı tırmalama ve sinsilik peşinde. şimdi amerika birleşik devletleri'nin içine sızmaya çalışıyor, sızmayı bırak en tepelere çıkmaya çalışıyor. devamlı yönetici olacak abimiz. olayı bu demek.

--- spoiler ---