15 Aralık 2013

american horror story s03e09:

Head

--- spoiler ---

.bu serinin en kötü bölümüydü sanırım. izlerken sıkıldığımı pek hatırlamıyorum ama bu bölümde çok sıkıldım. ha bir kısmı kendi sıkıntım olsa diyelim ama bölümde de bir şey olmadı ki? en son bizim mülayim avcı oğlan öldü o yani. bütün mesele cadılar ile cadı avcıları arasında geçecek imiş.

.cadılar arası savaş bekler iken vuducular ile cadılar birlik olup bunlar ile savaşacak yani? bu mudur olaylar? çok da hoşuma gitmedi. hele komadaki oğlanın ölmesi falan içimi karartı. ulan bekle iyileş sonra suçla ne derdin var bu kadar? kız biraz akıllı olsun sonra söylesin. nedir dertleri anlamadım. ha ölse de nasıl olsa geri getirirler diye mi?

.bölümün tek güzel yani köpekcik idi ama onu da kyle öldürdü. nasıl bir manyak ise fiona düzeltti tekrar sanki ama tahminen kontrol altına aldı kendisini ve zamanı gelince mermilerin önüne falan atlayacak herhalde.

.bir de ırkçılık meselesi vardı. nedir arkadaş, yetti ama. kaç bölümdür ırkçı teyzemize dersler falan. iyi de baştan bir sürü şey yaptın şimdi bir damla göz yaşı ile mi bunları temizleyeceksin? şişko kız yine vuruldu bakalım da ölmüş müdür? hem dışardan buna zarar verilebiliyor ama kendisi kafaya sıkınca karşıdakine mi yansıtıyor? ne biçim güçmüş bu yahu...

--- spoiler ---