15 Aralık 2013

misfits s05e04:

episode four

--- spoiler ---

.yaşlılar için özel bölüm yapmışlar anlaşılan. fena değildi de çok da komik değildi. bir kaplumbağımı sik meselesi komik idi. bir memelerden süt geliyor ve kedisi meselesi. bir de adam ben gay değilim diyince dolaba ışınlanması fena değildi. bunlar haricinde pek bir şey yoktu.

.bunlar da yetmez mi? aslında yeter ama düzgün bir hikaye kuramıyorlar bir türlü. süper kahraman olacağız meselesi zaten bu vakte kadar devamlı yapmaya çalıştıkları ama hep dalga geçtikleri bir şey idi. kısmen eski kadro ile de uğraştılar. sonra dağıldı...

.şimdi üstüne bir de teyzemi diğerlerinin başına bir haller geldiği ile ilgili kazak ördü. bu durumda yine esas karakterleri kurtarma meselesi yapacaklar ki bu da bin kere yapılmış bir şey idi.

.geçen bölüm uçarak kurtarılan rudy 2 imiş, arkasından kazak meselesi yapmışmış da ben yeni fark ettim onu bu arada. ancak o muhabbet bu bölüm sonunda tamamlanmış oldu. kahraman olan tipler de bizim karakterlerden değil tam olarak. görünmez biri de çıkacak herhalde. elektrikçi kızımız elinden şok verdi yaşlı amcamıza, onu katacaklar anlaşılan. böyle 4 kişi falan olacak. bu arada ne fırtınaymış arkadaş, etkilenmeyen yok.

--- spoiler ---