21 Kasım 2013

supernatural s02e04:

Children Shouldn't Play with Dead Things

--- spoiler ---

.az biraz genelinden, çok biraz yanından koydular yine. yan konumuz zombili bir hikaye idi. ilk defa zombi hikayesi yapmış oldular. kafaya sıkmak öldürmedi. bu konuda çok bilgi varmış. en son tabutuna çakarak öldürmüş bulundular. gümüş kurşun falan kurtadam işi değil miydi? vampir hikayeleri de pek tutmuyor normal vampir işlerini bu zombi de öyle. kendi tarzımız budur diyorlar herhalde.

.yan konuda pek fazla bir şey yoktu aslında ama dean'in ölümden dönmesi meselesi ve ölüler ölü kalması vurgusu ile bir anlamı oldu diyelim. babasının kendisini feda ettiğini ancak mı anladılar? kulağına ne fısıldadı o zaman? sadece sammy ile ilgili meseleler miydi?

.hepsini anlatmış ya da dean her şeyleri biliyor edası ile bakar iken bu bölüm kafaları yemiş durumda idi. biraz devamlılık sıkıntısı olmuş sanki bilemedim. neyseki sammy oğlanı ile konuştu ve bakalım rahatladı mı? 

.iblisin peşine sezon sonu düşeceğiz herhalde, şimdi ahanda bu av da nerden çıktı diye takılıyorlar. anasının mezarına geliyor bir de bakıyor mezar mendabur toprağı olmuş, bunu avlayalım bari diyor. öyle de geçip gidiyor günler.

--- spoiler ---