20 Kasım 2013

supernatural s02e03:

Bloodlust

--- spoiler ---

.kendi kendileri ile çelişmek gibi ya da bunca zaman yeni mi aklınıza geldi diye sorarlar adama. dean de en son bundan bahsetti. tek bu karakterin lafları senaryoya üstten bakıyor gibi ya bir o iyi sadece. diğerleri olmuyor yani, tabi beş dakika önce kana susamış avcı, beş dakika sonra ben ne ettim diye pişman oluyor. fazla hızlı oldu tüm bunlar.

.yine de ters köşe kıvamında olması fena değil. iyi huylu canavarlar da olabileceği fikri zaten olması gereken bir şey idi. geç bile kalmışlar. iyi huylu vampir kızımız buffy'den lezbiyen cadımız mıydı? ya da lezbiyen cadımızın sevgilisi miydi neydi? yaşlanmış ama hiç değişmemiş.

.yine vampir hikayesi dediydik de sonra başka bir şeye çevirdiler. tabi ruhlar meselesinden sonra en fazla vampir olayına döndük, başka bir şey de bulamıyorlar hala. böyle yan konular ile gidecek bu seri anlaşıldı. arada sezon bitişleri ya da üç beş yerinde genel iblisle uğraşacağız o kaar işte.

.ha bir de ara ara dean kötü kötü bakıyor kameraya, sammy konusunda bir numara olacak orası da belli. her şeyleri bilmenin ağırlığı geldi elemana ama iyi kaldırıyor gibi.

--- spoiler ---