19 Kasım 2013

once upon a time s03e04:

Nasty Habits

--- spoiler ---

.fareli köyün kavalcısı da pan hazretleri imiş. her taşın altından bu eleman çıkıyor. pek sinsi bir tipmiş. henry uyudu uyandı mutsuz çocuk mu oldu? nasıl müziği duymaya başladı? o konuyu biraz abarttılar ama diğer kısımları fena değildi.

.rumple'ın kendini koruma meselesi, çocuğu öldüğü zaman onun için torununa kendini feda etmesi, ölmediğini öğrendiği zaman ise güvenilmez biri olması falan filan. fazla kastırılmış bir mesele ama sonuçta kenhaneti var. eleman da ölmek istemiyor. bunu bu kadar büyütmeden nasip kısmet deseler iyi olacaktı.

.üstüne bile bile ormana gidip yakalanması da iyi olmadı. hani neal'in ölmediğini bu kadar çabuk fark etmelerine şaşırdım. üstüne henry'i bile kurtardılar ama bölüm sonunda başa döndük. pan bunlar ile oynuyor tadında bir hava kattılar. sezon sonuna kadar da böyle olacak anlaşılan.

.kaçış planı için de daha iyi bir şey düşünülmesi gerekmez miydi? daha önce kaçtığını söyledi ama buna pan mı izin vermiş? tekrar ne olacak? hiç biri belli değil. üstelik sadece henry'nin kimse kurtarmaya gelmiyor diye adada kalması mı sihri geri getirecek? sihir nereye geri gelecek. amacı ne bu pan'ın ben anlamadım.

--- spoiler ---