19 Kasım 2013

misfits s05e02:

episode two

--- spoiler ---

.gözetim memurun havlu olayı güzeldi. bu eşcinsel meseleler ile güldürüyorlar ya allah hepsinin iyiliğini versin. diyecek lafım yok. finn'in kavga meselesine yaklaşımı da pek iyi idi. elemana yavaş yavaş ısınıyoruz diyebilirim artık.

.rudy yine sinir bozucu biraz ama onun bile iyi yönleri varmış diye gösterdiler herhalde. kadına şiddete karşı, aile kurumuna saygılı, anasını babasını seven bir tip imiş. şimdi jess ile yakınlaşacak gibiler, öyle bir hava estirdiler ya pek gitmez o iş benden söylemesi.

.uçan bir çocuk gelecek herhalde, esas kadroya girerse pek memnun oluruz. heroes'dan beri uçan adamlara (sabri hariç) bir zaafım var. ah ülen süper güçmüş, şöyle uçsaydık dedirtiyorlar. ha eleman dayak yerken niye uçup gitmedi orasını anlamadım ama destek grubuna geldiğine göre sıkıntıları var demek.

.süper kahraman olacaklar mı? genel bir konu bulsalar en acilinden iyi olacak ya bakalım artık aceleleri de yok gibi, kalmış şurada kaç bölüm. bulsalar ne olur bulmasalar ne olur seslerini duyar gibiyim. çevirmen de yav hehe dedi ya diyecek sözüm kalmadı.

--- spoiler ---