19 Kasım 2013

arrow s02e04:

Crucible

--- spoiler ---

.iyidi güzeldi de fazla karıştırdılar. siyasetçi tip (true blood'un gay'i) maskeli kötüymüş. daha sonra ona eğilmeleri gerekecek. öldü öldü dedikleri sarah da gemi kazasında ölmemiş. denize düştükten sonra korsan tarzı adamlar kurtarıp bunu eğitmişler herhalde. bu da işkenceci bir tip olmuş oliver'a işkence falan mı yapmış ne yapmış? bölüm orada bitti.

.bu ailesi için geri dönmüş ama yaşadığını bilmelerini istemiyor çünkü eskiden olduğu kişi değilmiş. ayıkla pirincin taşını... diğer tarafta da kardeşinin alkol problemi falan varmış da konuşmaları gerekiyormuş. babası destek gruplarına falan katılıyor. olaya gel...

.bir kurtaramadılar gitti şu şehri, bu iki süper kahraman eski sevgililer pek bir yakıştılar aslında o sahneler güzeldi. gizemin biraz bokunu çıkardılar ama güzel olabilir bütün meseleler. bakalım artık bekleyip göreceğiz.

.adadaki işler, aksanlı bir zenci (nerde gördüydüm unuttum) ve aradığı kemik kalıntıları falan neyse artık orada da bin tane gizem var. ada hikayesini biraz daha açsalar iyi olacak. üstelik altından bir sürü şey çıkıyor devamlı. adadaki eski kadroya ne olduğunda kaldı aklımız ya bu gemiden zor çıkacak gibi oliver beyler.

--- spoiler ---