28 Ağustos 2013

Under the Dome s01e10:

Let the Games Begin

--- spoiler ---

.okeye dördüncüleri junior imiş. elemanı karıştırmadıkları gizem kalmadı. her şeylere elemanı katıyorlar artık. dövüşe bile gitti ya ona katmadılar allahtan. sonunda ortaya çıkan yıldızlar meselesi güzeldi ama bir anlamda evrenin oluşumu gibi bir hava estirdiler. öyle de bir şeyler yapsa king amca pek seviniriz.

.ama devamlı insan ilişkleri, hiç bir sır gizli kalmayacak olayı çevirip duruyorlar işte. barbie'nin sırrı bile beklediğimden önce açıklandı ama onu da güzel çevirdiler. bizim hatunun kocası ölümü kafaya koymuş, o yüzden barbie'e boş silah çekmiş. hayat sigortası falan yaptırmış. güzel çevirdiler meseleyi, ayrıca birbirine yakışan ikilimiz de devam edecek anlaşılan.

.koca jim çıldırdı, karıyı denizde bıraktı ama ölmeyecek büyük ihtimal. ölse de güzel olur ölmese de aslında ama yine de adamın bırakabileceğini sanmamıştım. yeni gelen hatun meselesinin bokunu çıkardılar. kadın devamlı tehdit falan ediyor. biraz saçma oldu ama şimdi anasını öldürdüler ise garantisi de oydu büyük ihtimal. pek bir şey olmayacak derken...

.barbie zaten açıklamıştı, jim'in meselesini de şerif kızımız kendi imkanları ile öğrendi. kadın boş yere mi öldü şimdi? kubbe içinde adalet kim, tek bir şerif kızımız mı halledecek bunların hepsini bilemedim. güzel gidiyor ama tebrik etmek lazım. dışardan da az biraz haber alsak iyi olacak.

--- spoiler ---