7 Ağustos 2013

Under the Dome s01e07:

Imperfect Circles

--- spoiler ---

.güzel bölümdü, özellikle kubbe içinde kubbe olayına bittim. içinde de bir tane yumurta var. uzaylı olmalı hep bunlar yoksa nasıl açıklayacaklar kim bilir bakalım. üstelik seçilmiş bu oğlan ve kızın bununla iletişim kurmaya çalışması da komik oldu. daha ilerletmeliyiz meselesinde seninle kubbe yanında sevişecek değilim lafı da pek iyi idi. annesi öldü yavrucağızın, kubbeye yalvardı tanrıymışçasına...

.junior hafiften adam oldu gibi, babadan bir tokat yedi. sonra yavuklusuna sulananlardan birini öldürdü. böyle de kafa bir oraya bir buraya sürükleniyor elemanın. oturmamış karakter, sıkıntılı bir tip. tabi babası da sıkıntılı aslında o da güç mücadelesi peşinde. ekini ve suyu olan eleman propanları çaldıydı, haddini bildirecek bir şeyler yaptı ama sonucunu sonra göreceğiz.

.barbie bir çocuk doğurttu, adamın elinden her iş geliyor. bir ebe olmadığı kaldıydı onu da oldu. artık gazeteci hatunla evlenirler oldu olacak.

.geçen bölümde herkesler ortada iken şimdi kasabayı talan etmişler herkesler evlerine mi çekilmiş? bu da garip geldi biraz bana. normal şartlar altında işler böyle ilerlemiyor olmalı. bombadan sonra dışardan da hiç bağlantı olmadı. bu da çok garip, biz bir eşeklik ettik bomba attık falan diye gelmeliler idi. en azından ne olduğuna dair teoriler falan filan gibi bir şeyler olmalı idi.

.şimdi bu aşık veletlerin bulduğu şeyi diğerlerine göstermeleri gerekiyor, olaylar bu noktadan ilerlesin bari, gizemler derinleşiyor ama kasaba içi olaylar daha ağırlıkta malesef.

--- spoiler ---