16 Temmuz 2013

falling skies s03e06:

Be Silent and Come Out

--- spoiler ---

.pope kadar sert olmasa da bu işte bir mallık olduğunu söylemek gerekir. kimse çıkıp da ulan 6 bölümdür neden bir terslik olduğunu söylemezsin, bak baban bir terslik var diye kendini bağlamıştı, sen ne biçim evlatsın demiyor. onun yüzünden o kadar insan öldü, kendisi gidip eski başkanı infaz etti. yine başkası yapmıştır falan belki ama yine de kurtarmaz.

.en azından babasını kaçırmaları ve sonlarına doğru kendi kafayı uçurma girişimi fena değildi. içlerinden biri ölse daha güzel olurdu ama onun yerine mason erkeklerinin anne ve kızkardeşlerini kurtarma görüntüsü vermek istediler herhalde.

.bu süreç içinde pope'un yaptığı bahis mevzusuna weaver tüm ağırlığı ile gelip iki viski çakıp oranları değiştirirsen bozuşuruz demesi de neydi? yanlış çeviri falan mı? anlam veremedim.

.neyse işte bölümde hal meselesini hal'ettmiş olduk. volmların yaptığında bir sıkıntı var başkan diyor, tek şansımız onlar diyor hala tom. neyse ki başkanlığı yardımcısına bıraktı. tekrar seçim yapmaları gerekmiyor muydu? nasıl otomatik başkan oldu bilemedim. belki geçici süreli falandır. öyle oluyordu sanki.

--- spoiler ---