2 Mayıs 2013

Ancient Aliens s04e12:

Aliens and Cover Ups

--- spoiler ---

.ikili kodlu mesajı alan asker olayına geri dönüldü bu bölüm. s02e10'da bahsedilmiş idi. şimdi olayın geçtiği yere götürdüler elemanları. nostalji falan yapalım dediler herhalde. geçen bölüm daha samimi gelmişlerdi ama bu bölüm lan yoksa bunlar meşhur olmaya falan mı çalışıyor neyin peşindeler gibi bir düşünce kapladı içimi.

.tabi genel çerçeve devletlerin, vatikanın artık vakti zamanında güç kimdeyse onun uzaylılar hakkında her şeyi bildiği ama bütün olayın üstünün örtüldüğünden bahsettiler. 50'lerde neden o kadar olay yaşanmış amerikada? çünkü amerika ile temas etmek istemiş uzaylılar.

.devlette bunun üstünü kapatıp, güce kavuşmuş. komploya gel sen. tabi bu kadar kelli felli adamların meseleler hakkında açıklama yapmak zorunda kalmaları bile çok ilginç ama yine de başka bir şey de olabilir, neden olmasın? komplo teorilerine inanacak isek işimiz var. tabi görünmek istemeden görünmeleri de çok saçma geliyor. madem görünmek istiyorlar neden devletler üstünü kapatmak istiyor? üstelik devletler ile görüşüp anlaştığını düşünür isek bu komplo teorisine uymadığını görebiliriz.

.bölümün ortasında niye mısıra gittik onu pek anlamadım, orayı doldurmak için basmışlar gibi geldi. neresi örtpas etmekmiş o vakit olanlar? adamlar yazmışlar işte daha ne desinler? tanrı diye tapmışlar, daha ne yapsınlar?

--- spoiler ---