2 Mayıs 2013

revolution s01e15:

Home

--- spoiler ---

.sonuna kadar sıkıcı bir bölüm idi ama bass'ın oğlu meselesi fena değil idi. tekrar insan mı olacak? eh zor iş ama en azından kafası karıştı. tabi bir türlü birbirlerini öldüremiyorlar ama o kadar da olur her halde. birinden biri ölse dizi biter hehe. karakter sıkıntımız olduğu belli, tom'u da tekrar getirdiler. monroe cumhuriyetinden georgia'lara kaçmış eleman. 

.şimdi de hemen kıdemli yüzbaşı mı ne olmuş? miles ile takılacaklar artık demek. nasip kısmet bakalım atışırlar arada. fena bir eleman değil idi. şimdi iyilerin tarafına mı geçecek yani diye insan da düşünüyor ya saçma tabi.

.bölümün konusunun ikisi de saçmaydı. bass bu miles'ı öldürmek lazım artık diye gitti memleketini rehin aldı. miles geldi kurtardı derken ama ikisinin arasında kalmış kızcağız öldü. tam olarak arasında kalmış, miles ile nişanlanmış ama bass'dan çocuğu varmış. aşk üçgeni yani bildiğin.

.diğer tarafta sakallı şişko, karısını koruyamıyorum diye terk eden süper zeki google ceo'su şimdi karısını bir kasabada gördü. ilk yeni kocası diye yanındaki bir adam ile tanıştırdı falan ama sonunda hakkaten evlendiği ve çoluk çocuğa karıştığı ortaya çıktı. e ne olacağıdı? üstelik bu korkak eleman esas karakter ya bu dünyada o da çok saçma. hem yine de tutup dövemedi adamı, karısı yardım etti. bir silahın önüne atıldıydı, tek dişe dokunu yardımı o kaç bölümdür.

--- spoiler ---