13 Nisan 2013

Dark Matters: Twisted But True s02e13:

Magical Jet Propulsion, Missing Link Mystery, Typhoid Mary

--- spoiler ---

.çılgın bilim insanları pek yok idi, garip işler var idi bu bölümde. ilk bölüm roket yapmaya çalışan tarikat düşkünü bir adamın hikayesi idi. en sonunda kendini mi patlatıyor ne oluyor. acayip yani, pek bir kimseye zararı olmuyor. biraz da üçkağıtçı, bu kadar olayı. sonunda da kendini patlatıyor işte. tarikat olayını biraz abartmak istemişler sanki.

.ikinci olay şu meşhur insan ile maymun kayıp halkası kafatası olayı. maymun çenesi ile insan kafatasını birleştirmiş biri. olayın başındaki bilim insanı üzerinde şüphe yoğunlaşmıyor ama çevresindeki tipler yapmış bunu. artık kim yapmış ise bir şekilde anlaşılmayacağını düşünerek zaten kendi bilimlerine en büyük hakareti etmişler. sonunda da ortaya çıkmış, harun yahya kazanmış hehe.

.son olayda tifolu bir aşçının dramını anlattılar. baştan sonuna olayları inceleyen doktorda bir sıkıntı olacak diye bekledim ama yokmuş böyle bir şey. bildiğin aşçının durumda hata var. taşıyıcı olduğuna inanmayan mal bir kadın, gidip başka bir iş yapsa belki kimseye zararı olmayacak ama boklu elleri ile aşçılık yapıp insanlara tifo bulaştırıyor falan. ha eller boklu olmasa da bulaşıyordur belki bilmiyorum ama işte kadını önce karantina altına alıyorlar, sonra serbest bırakıyorlar yine aynı şeyi yapıyor falan. böyle de mal bir tip.

--- spoiler ---