9 Mart 2013

grimm s02e13:

Face Off

--- spoiler ---

.hızlı giriş yapıldı da şu sezon içi araları hiç anlamıyorum. şimdi mesela harita neydi, neyin haritasıydı? söylendiyse de unuttum. büyük bir silah mıydı? bilgi miydi? neydi yani, belki tam açıklamamışlar da olabilir ama bunu bile unutmuşum.

.diğer meselelerden de yarım hatırlanan olaylar var. eskiye dönüş geçişleri falan oldu hani unuttularsa hatırlatalım diye ama bunlara da hiç gerek yok idi. bir de sezon bitecek falan ona ara verecekler.

.neyse bizim kaptan sonunda iyi taraf olduğunu açıklamış oldu. baştan beri belli değildi. madem geri verecektin bölüm sonuna kadar niye gere gere haritayı aradın diye de sormak isterim ya bizi heyecanlandırmak için yapmışlar anlaşılan.

.bir de kadın meselesi var tabi. birbirlerini çeker iken istememeleri sonunda ölüme mi neden oluyor? neydi bunları öldüren? neyse işte tam işler kızışacaktı ki geri çekildiler. çok iradelilermiş maşallah. nick de yavrum yazık şekilli çenesini burkmuş dışarda bekliyor idi. eli silahında hehe.

.neyse işi sonlandırmak için nick arınma sürecini tamamlayacak ve iş hallolacak gibi. hatta hafızalar da geri gelecek gibi, bakalım bunlar sonraki bölüm belli olacak. şimdilik kaptan ile takım olacaklar ve asil aileye karşı direnecekler gibi. göreceğiz...

--- spoiler ---