3 Aralık 2012

sword art online s01e22:

 Gurando Kuesuto

--- spoiler ---

.pek hoş bölüm yine amma velakin kaç bölümdür bunlar kardeş olduklarını bilmiyorlar mıydı oyunun içinde? o kısmı anlamadım hatta yok artık lebron dedim. fark ettiklerini görmüşler hatta kendi gerçek ismi ile oynama muhabbeti çevirmişler idi sanki. şimdi tam hatırlayamadığım için günahlarını almayayım ama bu kadar şaşırdıklarına göre ben yanlış anlamış olayım hadi tamam.

.sonra ensest meselesine açılım getirmeyin kardeşim diyorum ama dinletemiyorum. yok kuzenler imiş, yok gerçek kardeş değilmiş. bu meselelere amma çok giriyor herkes garip gerçekten. kardeşin gibi büyüdün ise kardeşindir arkadaşım. olay bu kadar basit ve net.

.epic battle soundtrackten hafif çaldılar. ölümü tattı yine bizim kirito. lifa gelip kurtardı onu. oklar batarken kara murat gibiydi ama öldü tabi. yine bir dönüş bekledik ama kendilerini tekrar etmek istemediler herhalde. neo'nun canlanması gibi bir şey bu. oyun kurallarına hükmetmek gibi. olsa iyi olurdu ama onun yerine kardeş meselesine dönüverdiler. bakalım nasıl toparlayacaklar. ha bir de kart nasıl çat diye ellerine düştü o var.

--- spoiler ---